Сборник молитв от колдовства. Часть 2

3a9297ca78720986dccc8a65ce802a33_M Станислав Кучеренко: Экстрасенс. Биоэнергетик. Таролог. Мастер Рэйки - Сборник молитв от колдовства. Часть 2

Внимание! Перед прочтением ЛЮБОЙ нижеследующей молитвы следует прочесть молитву "Отче наш"

 

Молитва запрещающая Святого Григория Чудотворца

Запрещает ти Господь диаволе, пришедый в мир, и вселивыйся в человецех, тако да твое низложи мучительство, и человеки от тоя исхити: на древе сопротивныя силы победивый, солнцу померкшу, земле поколебавшейся, и гробом отверзающимся, и телесем святых востающим: разрушивый смертию смерть, и упразднивый державу имущаго смерти, си есть: тебя диавола.

Заклинаю тя Богом показавшим древо живота, и счинившим херувима, и пламенное оружие обращающееся стрещито.Запрещен буди, оним бо ти запрещаю, ходившим тако посуху на плещу морскую, и запретившим бурям ветреным: его же возречение иссушает бездны, и прещение тает горы. Повелевает ти нами. Убойся, изыйди, и устранися от создания сего, и да не возвратишися, ниже утаишися в нем; ниже срящеши его, или действуеши: ни в нощи, ни в дне, ни в час, ни в полудне: но иди в свой тартар, даже уготованнаго великого дне суднаго. Убойся Бога, сядящаго на херувимах, и призирающаго бездны: его же трепещут ангелы, Архангелы, Престоли, Господствия, Начала, Власти, Силы, Многоочития Херувими, и Шестокрилатии Серафими: его же трепещет небо и земля, море и вся таже в них, изыйди, и устранися от Божественнаго создания сего, и вернаго раба Христа Бога нашего: отним во ти запрещаю, иже ходит на крилу ветреню, и твори Ангелы своя духи. Изыйди, и устранися от создания сего, со всею силою и ангелы твоими: тако прославится имя Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

 

Молитва запрещающая Святого великомученика Киприана

Призываем тя, Владыко Боже Вседержителю, Вышний, неискусимый, мирный Царю: призываем тя, сотворившего небо и землю, от тебе бо произыйде Алфа и Омега, сиесть: Начало и Конец. Предавый человекам в послушание четвероножная и безсловесныя животныя, ты бо покорил еси тя, Господи, простри руку твою крепкую, и мышцу твою высокую и святую, и присещением твоим святым посети создание твое сие, и низпосли ему Ангела мирна, Ангела державна, души и тела хранителя, тако да запретит и отженет от него всякого лукавого и нечистого демона: ты бо еси Господь един высокий Вседержитель, благословенный во веки веков, Аминь.

Заклинаю тя духом, вдохнувшим человекам живот вечный, его же Имя страшно, и устами человеческими неизгланно.

Заклинаю тя грядущим огнем, и жупелом и пеклом и трубою, емуже солнце побежит на запад, и звёзды спадут на земли, и восплачутся вся племена и люди.

Заклинаю тя сшедшиму в долняя страны земля, и расторгшим твёрдыя верия, и разрушившим болезни смертныя, и благовестившим патриархам из мертвым воскресением.

Заклинаю тя ходившим по морю, и укротившим волны его.

Заклинаю тя повелити хотящим морю, издать вся в нем истопившияся, и земли в ней лежащих мертвых представить живых на Суд Божий.

Заклинаю тя повелевшим морю непреступати предела своего, дондеже прийдет Господь судити мир.

Заклинаю тя сошедшим на Синайскую гору, и глаголавшим с Моисеем и Аароном, и явльшемуся има в пламени огненном, и в столпе облачном.

Заклинаю тя изведшим люди своя от земля Египетския, и давшим им на камене сладкую воду пити, и претворившим воду в кровь.

Заклинаю тя казнившим Египта Моисеем десятию.

Заклинаю поразившим первенца Египетския. Заклинаю тя попалившим Содому и Гоморру, и пять градов иных от дождениему с небесе огненного града.

Заклинаю тя сидящим на престоле славы, пред ним же Огнь течет, и ему же предстоять Тьмами тьму Ангелы, и тыщами тыща Архангелы, и Серафимы вопиющие, Свят, Свят, Свят Господь Саваоф, исполнь небо и и земля Славы воея, еси во веки, Аминь.

И ты, душе лукавый, аще и не хотя воздажд славу Имени Святому Его, и дежи аще сидиши в удеси тела создания сего: или в главе, или в темени, или в брови, или в очию, или в ушию, или в устах, или в языце, или в выи, или в плещи, или между плещима, или в мышца, или в персех, или в души, или в сердци, или в селезени, или в плюцах, или в чреве, или под чревом, или в точите, или в естественных пределах, или в крепости, или в жилах, или в коленах, или в лыстах, или в голени, или в руку, или в ногу, или в жилицах, или в кровавици, или в костех, или в мозгу, или в крови, или в власах, или в ногтех, или в всем теле, отлучися, устранися и изыйди душе лукавый, и даждь славу Божию, тако Господь сильный над всеми есть: ибо клястеся идеже аще кто призовет Ися Господне, еще ищезнути вам.

Заклинаю тя именем Господа Иисуса Христа, распеншагося при Понтийстем Пилате.

Заклинаю тя рекшим: небо мне престол есть, земля же подножие ногам моим.

Заклинаю тя Архангелами Его, Михаилом и Гавриилом, Уриилом и Рафаилом.

Заклинаю тя Великим Именем Сына Божия, отлучитися от создания сего, и ниже с ним, ниже сложну быти с ним, но дати славу и службу Имени Святому его.

Заклинаю тя всеобразное на злостретение и нападение дневное и полуденное и полуночное, идеже аще еси, отлучися от создания сего, и низведи душу, и разсыпли, не раздроби тело его, но остави его чистаи жива Богу на службу.

Заклинаю тя грядущим утвердити престол между небом и землёю, и судити всему роду человеческому, праведным же и грешным. Ты убо душе нечистый, убойся имени Святаго Его, и отыди от создания сего.Убойся огня неугасаемого, убойся родства огненного всепоядающего. Убойся уготовавшего тебе огнь и жупел и пекло губителеви.Убойся явльшегося Моисееви и ААронови на горе Синайстей. Убойся явльшегося Иоанну на реце Иорданстей, его же видевши река убояся, и отступи, и возвратися вспять. И ты душе лукавый убойся, отступи и устрашися от создания сего.

Заклинаю тя отдающимся светом тако ризою, единым имеющим бесмертие. Тому бо подобпает всякая слава, чесь и поклонение Отцу и Сыну, и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

 

Молитва от чародейства

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, огради мя святыми Твоими ангелы, молитвами Всепречистыя Владычицы нашея Богородицы и Приснодевы Марии, силою Честнаго и Животворящаго Креста, святаго архистратига Божия Михаила и прочих Небесных Сил безплотных, святаго пророка, Предотечи и Крестителя Господня Иоанна, святаго апостола и евангелиста Иоанна Богослова, священномученика Киприяна и мученицы Юстины, святителя Николы, архиепископа Мир Ликийских чюдотворца, святителя Льва, епископа Катанскаго, святителя Никиты Новгородскаго, преподобнаго Сергия, игумена Радонежскаго, преподобных Зосимы и Савватия Соловецких, преподобнаго Серафима Саровскаго чюдотворца, святых мучениц Веры, Надежды, Любови и матери их Софии, святаго мученика Трифона, святых и праведных Богоотец Якима и Анны и всех святых Твоих, помози ми, недостойному рабу Твоему (имя), избави мя от всех навет вражиих, от всякаго зла, колдовства, волшебства, чародейства и от лукавых человек, да не возмогут причинити мне никоего зла. Господи, светом Твоего сияния сохрани мя заутра, и полудне, и вечер, и на сон грядущаго и силою благодати Твоея отврати и удали всякая злая нечестия, действуемая по наущению диаволю. Аще кое зло замыслено или соделано есть, возврати его паки в преисподнюю. Яко Твое есть царство, и сила, и слава, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веком. Аминь.

 

Молитва Святого чудотворца Григория на на изгнание духов нечистых

В начале бе Слово и Слово бе у Бога и Бог бе Слово. Сей бе искони у Бога. Вся Тем быша, и без Него ничтоже бысть, еже бысть.

В Том живот бе, и живот бе свет человеком. И свет во тьме светится, и тьма его не объят.

На вас, духи нечистыя, духи лукавыя, роде безстыдный, гнусный, корень заблуждения, начало беззакония, древо гpеxa, дрова геенския, пища огня, лукавыя демоны, услаждающияся запахом жертвеннаго дыма, чада диавола, противники создания Божия, летающие нод небесами, летающия на воздусе, летающия в эфире, сущия на земли, в глубине, живущия в горах, покоющияся в лесах, обитающия на кладбищах, пребывающия на стогнах, проникающия в горы, скрывающияся в разселины скал, покоющияся в рощах, скрывающияся в пустынех и подобных местах, укрывающияся под сению дерев, тростника, папируса, кувшинки, сбивающия с путей, сидящия под водами, увлекающия к утесам, плавающия по рекам, блуждающия по пропастям, исходящия от источник водных, ночующия на стогнах, кружащияся в безсветных местах, обитающия в банях и идеже бе приходящия, демоны лукавыи, покоющияся на водах, сохраняемыя на отмщение в пещь вечную, в наказание непрестающее, на мучение огненное, на пытку лютую, в наказание жестокое, – на вас и на род ваш безстыдный, на род ваш разнообразный, на вид ваш странный, не на вид, не на изображение, не на образ, не на создание Божие.

Запретит вам Бог вечный, ведущий сокровенная, невидимый, нетленный, неизреченный, неописуемый, неизъяснимый, безначальный, единоначальный, нерожденный, рожденный, вечный, неизменный, безсмертный, Боже, едине имеяй безсмертие, обитаяй неприступно, Егоже никтоже от человек не виде и не може видети. Он повелевает вам — духовом нечистым, царствуюяй Боже, Господь господствующим, Зиждителю всяческим, Творче всего, Создателю человеков, Владыка душам, имеяй власть над животом и смертию, наказуюяй и снова исцелеваяй, низводяй до врат адовых и возводяй, гордым противляяйся, смиренным же даяй благодать, седяй на высоких и на смиренныя призираяй, Творче всех архангелов, царю всех сил, воздвигий небеса и водрузивый твердь, утвердивый луну, зажегий звезды, основавый землю, утвердивый горы и поставивый на весах и на чашах весовых холми, сотворивый источницы и учинивый бездны и древа соделавый плодоносны и различныя древа поставивый, сотворивый звери движущияся и летающыя повелением явивый, измеривый небо пядию и землю горстию, нечестивых истребляяй, гордых погубляяй потопом, праведнаго же Ноя спасый в ковчезе, Адама за преслушание изгнавый, и разбойника за послушание в рай приявый, Авеля приявый и Каина проклявый, Еноха преложивый и падших ангел в узы мрака низвергий во ад, предав я соблюдати на суд наказания ради, Содом и Гоморру попаливый и Ниневию ради покаяния помиловавый, Лота спасый и жену его за неверие обративый в столп, Авраама обогативый и Авимелеха наказавый, Иякова возлюбивый и Исава возненавидевый, Исаака по обетованию в жертву живую приявый, Иосифа сохранивый и египтянку посрамивый, Моисея спасый и фараона поразивый, последи же евреев спасый и египтян потопивый в глубине, Моисея и народ утвердивый и Ваала истребивый, — Им заклинаю вас, духи нечистые, Богом, призирающим на землю и заставляющим ю трястися, прикасающимся к горам и дымятся, — Им заклинаю вас, духи нечистые, безстыдные, Богом, Егоже ради трепещет вся тварь, посылащим молнию, одевающим небо облаки, уготовляющим земли дождь, прозябающим траву скотом и злак на службу человеком, дати пищу им во благо время; давшу Ти им, соберут; отверзшу Ти руку, всяческая исполнятся благости. Тако силою сиею повелеваю вам, духовом нечистым и тем, иже повинуются вам — выйти из человека сего, и не являтися, но удалитися; и не глаголите: мы человеком изгоняемся, духи скверныя и нечистыя. Яко аз, грешный и смиренный, немощен пред Богом моим: аз есмь земля и прах, и бысть изгнанным словом. Тако дарована благодать сыновом человеческим, верующим в Него.

Сказавый учеником: духов изгоните, прокаженных очищайте, даром получисте, даром дадите, — Он повелевает вам — духам нечистым удалитися от сего человека, у Бога Сый, Бог Слово Отчее, удалилитися от всякаго члена его: от головы, чела, ушей, очей, бровей, носа, слез, губ, десен, зубов, языка, уст, позвоночника, дыхательных каналов, горла, шеи, ключиц, плечей, спины, мышц, предплечья, рук, пальцев, груди, сосцев, сердца, желудка, печени, селезенки, почек, желчи, ребер, реберных хрящей, чрева, пупа, чресл, крепости, лодыжек, бедер, колен, голеней, икр, ступни, пальцев ножных, ногтей, подошв, от влас главных до влас ножных, от десной страны до шуей, и от внутренних органов до наружных, костей, ребер, мозгов, связей и от всего тела.

Заклинаю вас, звездовидныя, глухия, немыя, косноязычныя, безстыдныя, делающия безумными, удерживающия явык, скрежещущия зубы, вызывающия слезы, угрюмыя, схватывающия сердца, делающия разслабленными, производящия убийства, вызывающия привидения, являющияся в призраках, пугающия, болтливыя, производящия оцепенение, наводящия уныние, ввергающия в огнь, влекущия в пустыни, гонящия в могилы.

Да не будеть общения с ними ни в пище, ни в питии, ни во сне, ни в бодрствовании, ни в деле, ни в отдыхе, ни в пробуждении, ни во всяком входе и исходе, ни в надевании одежд, ни в раздевании, ни нощию, ни днем, или утром, или в полдень, ни вечером, яко аз не молюся вам в обращении к вам, в фимиамех или в возлиянии или возлиянии вина, или в ладане, или в пролитии крови, но крепкому и живому; живо бо слово Божие и действенно и острейше паче всякаго меча обоюду остра и проходящее даже до разделения души и же и духа, членов же и мозгов, и судително помышлением и мыслем сердечным, и яко несть тварь неявленна пред Ним, но вся обнажена и открыта пред очами Его.

К вам слово, иже изгонит вас в огнь вечный, уготованный вам, духам нечистым. Сего ради не противтеся дуси нечистыя, но помяните суд, уготованный вам, и подчинитеся божественному словеси, дабы и в сем не имети вам оправдания, глаголющим: мы не слышали имени Твоего нарицаемаго и удалилися, владыко.

Заклинаю вас, духи нечистые Iсусом Христом, Спасителем всех, Сыном Божиим Единородным и Ангелом великаго совета, от отеческаго лона происшедшим преже всех век, Имже все сотворено, видимое же и невидимое, в последния дни пришедшим к нам от девственной утробы и исцелившим всяку болезнь и всяку немощь, сокрушившим вас и погрузившим в море.

Изгоняемыя же Им и низвергаемыя в пропасть, вы исповедаете Его, глаголя: о, что нам и Тебе, Сыне Бога живаго? Пришел еси преже времени мучити нас. Им заклинаю вас, духи нечистыя, при Понтие Пилате исповедавшим доброе исповедание, заушенным, биенным, претерпевшим бичевание, распятым и погребенным и в третий день возставшим, совозставившим тела святых, явившим Себя преже всего Марии и Mapфe, последи же Своим учеником, восшедшим на небеса и седшим одесную Отца и паки грядущим со славою судити живым и мертвым, Егоже царствию несть конца, пославшим Своих учеников проповедати слово сие во вся народы и крестити верующих во имя Отца и Сына и Святаго Духа, изгнати вас вскоре от человеческаго рода и заставити вас не имети общения с храмом сим, но чрез произнесенныя им заклинания очиститися ему от всякаго сатанинскаго действа, исцелитися ему чрез возрождение водою и Святым Духом, яко подобает поклонение и слава Отцу и Сыну и Святому Духу. Аминь.

 

Молитва от колдовства

Всесильный и человеколюбивый Господи Иисусе Христе Боже наш, превечнаго Отца собезначальный и соприсносущный сыне и Слове, на последок лет с небесе сошедый, и от Присно Девы чтыя неизреченно воплотивыйся, и непреложно человек бывый, тако да зло деяния бесовская испразниши, и учеником своим властьдавый, еже наступати на змия и скорпия, и на всю силу вражию: Тебе смиренно тако раби человеколюбиваго владыко прилежно молим: призри на раба твоего (имя): и все злокозние древняго и вселукаваго змия Диавола, тому (или той) наветующее, под ноги рабов твоих сотри, и действо их еже волшебными обавании и чародействы лукавых человек тому себе отдавших, в погибель рабу твоему (имя): наносит и соделовает: благоутробным си человеколюбием и Божественною силою разруши, и и безделны сотворив в ничтоже обрати. Твое бо еже миловати, и спасати нас Боже наш, и тебе славу возсылаем с безначальным Отцем, и со пресвятым и Благим и животворящим Духом, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

 

Молитва об исцелении одержимых нечистыми духами

Божий вечный, избавляющий человеческий род от плена дьявола! Освободи твоего раба (имя) от всякого действия нечистых духов, повели злым и нечистым духам и демонам отступить от души и тела раба твоего ... (имя), не находиться и не скрываться в нём.

Да удалятся они от создания рук Твоих во имя твоё святое и единородного Твоего Сына и животворящего Твоего Духа.
Чтобы раб твой, очистившись от всякого демонского действия пожил честно правдиво и благочестиво, удостаиваясь Пречистых тайн Единородного Твоего Сына и Бога нашего, с которым благословен и православен Ты вместе с Пресвятым Всеблагим Животворящим Твоим Духом ныне и всегда во веки веков. Аминь.

 

Молитва для защиты от нечистой силы

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, огради мя святыми Твоими Ангелами и молитвами Всепречистыя Владычицы нашея Богородицы и Приснодевы Марии, Силою Честнаго и Животворящаго Креста, святаго Архистратига Божия Михаила и прочих Небесных сил безплотных, святаго Пророка и Предтечи Крестителя Господня Иоанна, святаго Апостола и Евангелиста Иоанна Богослова, священномученика Киприана и мученицы Иустины, святителя Николая архиепископа Мир Ликийских чудотворца, святителя Льва епископа Катанскаго, святителя Иоасафа Белгородскаго, святителя Митрофана Воронежскаго, преподобнаго Сергия игумена Радонежскаго, преподобнаго Серафима Саровскаго чудотворца, святых мучениц Веры, Надежды, Любови и матери их Софии, святых и праведных Богоотец Иоакима и Анны и всех святых Твоих, помоги мне, недостойному рабу твоему (имя молящегося), избави мя от всех навет вражиих, от всякаго колдовства, волшебства, чародейства и от лукавых человек, да не возмогут они причинить мне некоего зла. Господи, светом Твоего сияния сохрани мя на утро, на день, на вечер, на сон грядущий, и силою Благодати Твоея отврати и удали всякия злыя нечестия, действуемые по наущению диавола. Кто думал и делал - верни их зло обратно в преисподнюю, яко Твое есть Царство и Сила, и Слава, Отца, и Сына, и Святаго Духа. Аминь.

 

Молитва к Господу против чародейства

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, огради меня Твоими святыми ангелами, молитвами Всепречистой Владычицы нашей Богородицы и Приснодевы Марии, силой Честного и Животворящего Креста, по молитвам святого архистратига Твоего Михаила и прочих сил Небесных бесплотных, святого пророка Предтечи и Крестителя Твоего Иоанна, святого апостола и евангелиста Иоанна Богослова, священномученика Киприана и мученицы Иустинии, святителя Николая, архиепископа Мир-Ликийских Чудотворца, святителя Льва, епископа Катанского, святителя Никиты Новгородского, святителя Иоасафа Белгородского, святителя Митрофана Воронежского, преподобного Сергия, игумена Радонежского, преподобных Зосимы и Савватия Соловецких, преподобного Серафима Саровского, чудотворца, святых мучениц Веры, Надежды, Любови и матери их Софии, святого мученика Трифона, святителя Иоанна Шанхайского чудотворца, святой блаженной матери Ксении, святого праведного Иоанна Кронштадтского чудотворца, святых и праведных богоотец Иоакима и Анны и всех святых Твоих - помоги мне, недостойному(ной), избави меня от всех наветов вражьих и от всякого зла - зависти, колдовства, волшебства, чародейства и от лукавых людей, да не смогут они причинить мне никакого зла.

Господи, светом Твоего сияния сохрани меня утром, в полден, вечером и в течении грядущего сна. Силою благодати Твоей отврати и удали от меня всякое злое нечестие, действующее по наущению диавола. Если же какое-либо зло замышлено или сделано против меня, возврати его в преисподнюю. Ибо Твоё есть царство, и сила, и слава, Отца и Сына и Святого Духа. Аминь.

Молитвы в прочих нуждах и проблемах можно найти в разделе "Молитвы"

Станислав Кучеренко

www.power911.ru